LÁSKA POD KAPOTOU

5
(2)
24. novembra 2021

19:00

Réžia: Miro Remo

85 min.

Česká republika, Slovenská republika

Rok: 2021

LÁSKA POD KAPOTOU

Odhodlaný päťdesiatnik Jaroslav má v živote dve vášne. Rýchle autá a školskú lásku Jitku, ktorá mu po nevydarenom manželstve vrátila nádej a chuť do života. Jitka, služobne najstaršia autokrosová jazdkyňa v Čechách, by sotva našla lepšieho mechanika a kouča, akým je Jaroslav.

Ten pre ňu znovu a znovu stavia z rozbitých ojazdených áut autá závodné a spoločne dúfajú, že tentokrát zvíťazia. Autokrosové preteky sú však len kulisou pre skutočný „závod života“, v ktorom ani Jaroslav, ani Jitka zatiaľ nepatrili medzi favoritov. Režisér Miro Remo prichádza s príbehom z moravsko-slovenského pohraničia, ktorému nechýba dráma ani humor.
Režisér: Miro Remo
Scenár: Miro Remo, Juro Šlauka
Kamera: Martin Chlpík, Miro Remo
Strih: Šimon Hájek
Hrajú: Jaroslav Vávra, Jitka Prokipčáková, Jiřina Vávrová
Filmografia režiséra /Miro Remo/:
Richard Müller: Nespoznaný (2016, celovečerný dokumentárny film)
Cooltúra (2016, celovečerný dokumentárny film)
Comeback (2014, celovečerný dokumentárny film)
Vrbovský veter (2014, stredometrážny dokument)
Pohoda (2011, stredometrážny dokument)
Arsy-Versy (2009, krátky študentský film)
Ecce-Homo (2008, krátky študentský film)
Studený spoj (2007, krátky študentský film)
Jano (2004, krátky študentský film)

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hlasov 2

Zatiaľ žiadne hlasy. Buď prvý.

At Full Throttle Documentary | 85min | October 2021 (Czech Republic) 7.3
Director: Miro RemoWriter: Miro Remo, Juraj SlaukaStars: Jitka Prokipcakova, Jaroslav VavraSummary: The story of a life of struggle in a region left behind by the country's transition to market economy. The main protagonist is a divorced yet determined and dogged, fighting-against-the-odds fifty-something ex-miner Jaroslav whose health has thwarted his lifelong dream to become a racing driver. A new relationship with his childhood love Jitka brings frustrated Jaroslav new hope for his personal life as well as his auto racing dream: Jitka is an excellent driver who could hardly find a better mentor and mechanic than Jaroslav. Nevertheless, Jaroslav cannot get away from his past and the shape of his new hope remains uncertain. —D1film

Videos


See all videos >>

Cast

Self

See full cast >>

Countries: Slovakia, Czech RepublicLanguages: SlovakBudget: €140,000 (estimated)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Na stiahnutie

media info
V pokladni predávame aj: filmSK